DE VÂNZARE Casă, Cotacachi, Imbabura, Ecuador, El Rosario Campo Andino

DE VÂNZARE - Cod. 29223

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 133 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1

CHARMING ȚARA CASA DE VANZARE IN Cotacachi - ECUADOR

Orașul Cotacachi este situat în provincia Imbabura, în partea de nord a Ecuador. Quito, capitala, este de ore la un milion și jumătate de mers cu mașina. Mai aproape sunt Otavalo, centrul cultural al societății andine Kichwa, la 20 de minute, și Ibarra, capitala provinciei, la 40 de minute.

Este plăcerea noastră de a prezenta această casă de țară frumoasă, construită într-o zonă rurală, la doar cinci minute de mers pe jos de la marginea Cotacachi. Din punctul de vedere al casei de la ambele părți față de vulcani Mama Cotacachi si Taita Imbabura este la fel de spectaculos și în continuă schimbare. Măsoară 1550 de loturi mp și face parte dintr-un compus deschis, numit "El Rosario, Campo Andino '. Casa în sine acoperă 133 m². Peretele din jurul proprietății este făcută din cărămidă roșie cu garduri din fier negru și stâlpi robuste. De asemenea, copaci au fost plantați peste tot în jurul casei formând un "gard viu" și un întrerupător de vânt eficient. Există mai multe plante indigene, pomi fructiferi, și o grădină de legume mici. Cei mai înalți copaci merg până la 7 metri. Ne-am plantat arin, pumamakis, Sambucus, arbore de hârtie (polylepis), bougainvillea, lavanda, mure, pomi fructiferi diferiți citric și un palmier. Intrare are o poarta de 2,5 m înălțime și 5 metri lățime. Există, de asemenea, un turn vărsat separat, construit în stilul de potrivire. Vărsat are o ușă de oțel și măsoară 3 x 3 x 3. Acesta susține rezervorul de apă și pompa de presiune. Casa este complet funcțional și este conectată la rețelele de apă și de energie electrică orașului și internetul.

În loc de o groapă septică, casa are propria sa instalație de curățare. Toată apa care iese din casa este curățată. Sistemul de curățare a apei conține trei cutii de revizie, un biodigestor 'Rotoplas', un bazin de filtrare cu plante de apă, și un iaz cu plante și pești.

Casa are două părți: casa familiei și studio. Studioul este un spațiu complet independent. Ea are propria sa cabină de duș, chiuvetă și toaletă, un imens de depozitare (5m²), și o cameră suficient de spațioasă pentru un pat dublu și un birou.

Există trei camere în casa familiei, doua bai, un living, o bucătărie și sufragerie, precum și o sală de spălătorie. Cei vii se mândrește cu un șemineu mare, rotund, cu uși de fier și sticlă. În bucătărie, există trei spații de lucru din granit, și are suficient spațiu pentru un frigider mare și o sobă. Există o conexiune suplimentară de 220V pentru sobe electrice. Afară, în partea din spate a casei, există un depozit mic fermecător pentru rezervoarele de gaz și a încălzitorului de apă. Ea a lucrat usi de fier în același stil ca și toate ferestrele și ușa din spate. Baia principală conține o cadă de baie de metal, un duș cu podea din piatră de râu, o chiuvetă, o toaletă și un dulap. Baia comună are un duș, o chiuvetă, o toaletă și un dulap. Toate camerele au dulapuri mari, built-in. O alta debara mare se găsește în hol. În sala de rufe există suficient spațiu pentru trei mașini și dispune de gaz, apă și conexiuni electrice (110V și 220V).

Plafoanele sunt realizate din beton, susținute de o boltă de lemn deschisă. Toate etajele sunt realizate din dale de cărămidă, cu excepția bucătăriei, care este fabricat din placi lustruite. Toate au dușuri cu pereți rezistenți la apă și au fost pictate folosind tehnici de îmbătrânire. Zidurile de construcție s-au fost construite cu cărămidă roșie și acoperit cu ipsos. Toate marginile sunt rotunde. Intreaga casa este protejata de garduri din fier și un backdoor de fier, cu modele organice de frunze și ramuri. Toate ușile și ferestrele sunt realizate din lemn de dafin. Impresionantul ușa din față, rotunjit este de șase centimetri grosime.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB